≫ 

"Čekam rezultate sa doping testa i saznam da sam trudan": Zanimljivo otkriće Majka Tajsona

Legendarni bokser ispričao kako se vara na testiranju

  • 1
Majk Tajson Foto: Instagram

Legendarni američki bokser Majk Tajson ugostio je u svom najnovijem podkastu Džefa Novickog, potpredsednika organizacije zadužene za zdravlje sportista pri UFC-u.

Novicki je svojevremeno bio i deo ekipe istražitelja koja je otkrila veliki broj dopingovanih sportista.

- To s dopingom je užasno. Koliko samo pažnje pridajemo profesionalnim sportistima na testiranju kada uriniraju u čašu i to ne pred bilo kim, nego pred nekim ko nadgleda ceo proces i to sve jer se ranije koristio prostetički organ iz kojeg možete koristiti tuđi urin, a kako bi izgledalo vi urinirate - ispričao je Novicki, na šta se Tajson brzo nadovezao:

- Mnogi sportisti su koristili urin svoje dece, a nekada i svojih supruga. Uplašio sam se jednom da će mi stići test da sam trudan - našalio se Gvozdeni Majk.

Novicki je potom ispričao još jednu anegdotu.

- Jednom se to dogodilo nekom sportisti. Sećam se kada mi je pričao: "Sedeo sam i čekao rezultate antidoping testa i odjednom mi neko prilazi i govori - gospodine, vi ste trudni". Stvarno čudna situacija - konstatovao je Novicki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA