≫ 

"Ako bude krvi, borba neće stati": Tajson i Džons će biti kao dva "šlepera" koji hoće da se sudare

Čeka nas pravi šou

  • 3
Mike Tyson, Majk Tajson Foto: Tanjug/AP

Iako je bilo suprotnih pisanja, nokauti će biti dozvoljeni u borbi Majka Tajsona i Roj Džons Džuniora.

Okršaj vredan 11 miliona dolara, od kog će prihod otići u humanitarne svrhe nateraće dvojicu bivših šampiona da ukrste svoje rukavice bar još po jednom.

Ukupan zbir godina je 105, ali forma Tajsona i Džonsa uopšte ne sugeriše da je reč o ljudima koji su zagazili u šeste decenije života.

Upravo zbog te činjenice je bilo sumnji po pitanju dozvole da se protivnik nokautira, iz bezbednosnih razloga.

- Komesar Adam Foster koji je to izjavio, nisam sa njim imao direktan razgovor, ali smo čuli da je time hteo da privuče pažnju na sebe. Nokauti su dozvoljeni. Neko je rekao da ih nema. Apsolutno su dozvoljeni i ako neko krvari, borba neće stati - jasno je poručio Rajan Kavano iz Trilera, emitera koji ima prava prenosa borbe Džonsa i Tajsona.

Jedini izuzeci u odnosu na prave profi borbe će biti to što će rukavice biti za nijansu lakše i što će runde trajati dva umesto tri minuta.

- To će biti kao da stavljate "klineks" između dva šlepera koji hoće da se sudare - dodao je Kavano. Da podsetimo, borba koju svi željno iščekuju je na programu u subotu.

Video: Habib Nurmagomedov postaje trener?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA