Jutjuber prebio i ponizio bivšu NBA zvezdu: Pol bacao Robinsona po ringu kao krpu i onesvestio ga

Neravnopravna borba

  • 5
Foto: Printscreen Youtube

Nejt Robinson je nekada mogao sebe da zove "KriptoNejt" dok je bio u NBA ligi, zakucavao "kao lud" i pobeđivao na takmičenjima, ali je u subotu na nedelju u Stejpls centru u Los Anđelesu vrlo brzo bilo veoma jasno da mu u ringu nije mesto.

To je pokazao jutjuber Džejk Pol sa kojim se Robinson tukao u predigri za borbu Majka Tajsona i Roj Džons Džuniora, dvojice bivših legendarnih bokserskih teškaša.

Za razliku od Tajsona i Džonsa, ova borba se računala kao zvanična, pa je Robinson na svom bokserskom debiju upisao poraz nokautom u drugoj rundi.

Nešto iskusniji Pol, pobedio je u svom drugom boks meču u karijeri i potvrdio je reči Šugar Rej Lenarda da se "boks ne igra".

Robinson je u od starta prve runde bio agreisvan i pokušavao je da napadne, bio je i brz, ali mu to ništa nije pomagalo.

Pol je uputio rivalu svega osam udaraca, od čega su tri vodila do nokdauna i konačno nokauta, što pokazuje koliko je Robinson bio taktički inferioran, mada fizički pripremljen.

Od početka prve runde krenuo je bez zadrške i garda, išao je napred i pokušavao da probije Pola.

Direktima je hteo da se podvuče "ispod" jutjubera i onda ga napadne odozdo, ali bi se svaki takav pokušaj u prvoj rundi završavao klinčom.

Sve do 50 sekundi pred kraj te runde kad je Pol jednom kontrom i desnim krošeom bacio Robinsona na pod.

Od tada do kraja runde, Nejt se još jednom našao na patosu, a bilo je vidno da mu brzi i niski udarci neće prolaziti protiv Pola.

Pol se rano u drugoj rundi otvorio pokušajem napada i tu se takođe videlo da Robinson nije taktički potkovan jer nije imao instinkt da odmah uzvrati i pogodi otvorenu bradu rivala.

Kada to nije uradio Pol je posle minut i po druge runde direktom namestio "teren", a onda novim krošeom opet bacio dole Robinsona.

I još jednom je Nejt ustao, ali samo da bi se vratio na pod dvadesetak sekundi kasnije. Treći udarac sa strane i treći pogodak "ugasio je svetla" Robinsonu i ostavio ga da leži nepomično posle čega su sudije prekinule neravnopravnu borbu.

Da podsteimo, u glavnoj borbi večeri, Majk Tajson i Roj Džons Džunior su remizirali 76:76 ali su pokazali zašto su nekada bili veliki šampioni.

Video: Lazić stavio rukavice na ruke, a onda pokazao boksersko umeće protiv profesionalnog boksera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana White

    29. novembar 2020 | 09:53

    Ovo se nikad u mma ne bi moglo desiti. Momak je bio 3 puta nokautiran u jednoj borbi. Nokautiran da, jer kad padnes facom o pod ocigledno si izgubio svest pa makar na pola sekunde. Momak je na kraju bio nekoliko minuta lezao dole bez svesti dok se debilni Snup Dog smejao. Dno dna.

  • Х

    29. novembar 2020 | 12:59

    некад су се боксом бавили боксери а не јутјубери и кошаркаши...Зашто се људи баве неким стварима које нису за њих...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA