Jeziva povreda američkog veterana iz Iraka: Ušao u ring protiv šampiona, pa dobio batine i hematom

Blejk se nije najbolje proveo u ringu, ali je ostao na nogama

  • 0
Jack McKernan Boxing Borba Badu Džeka i Blejka Mekernana, Foto: Tanjug/AP

Američki vojni veteran Blejk MeKernan pretrpeo je jezivu povredu tokom meča protiv Badua Džeka u borbi koja je prethodila okršaju Majka Tajsoa i Roj Džons Džuniora.

Trideset trogodišnji Mekernan nije odstupao u suočavanju sa "The Ripperom", kom je došao na megdan posle 13 uzastopnih pobeda.

Blejk je ranije bio mitraljezac u američkoj vojsci i služio je u Iraku, pa mu hrabrosti u ringu nije falilo, ali ga je možda baš to koštalo hematoma koji mu se javio na licu posle jednog od brojnih udaraca Badua.

Džek je držao ritam kroz osam rundi i bio je spreman za neiskusnijeg protivnika. Već do sedme runde, Mekernan se borio za "puko preživljavanje".

Ipak, u borbi sa nekadašnjim šampionom u dve kategorije, uspeo je da ostane na nogama i sačeka finalno zvono i dobije medalju od WBC.

Nije uspeo i da pobedi jer je troje sudija označilo Badua kao pobednika skorom 80:72, što je malo ko pre borbe očekivao, s obzirom na reputaciju 37-godišnjeg boksera.

Video: Najbogatiji sportista planete pokazao svoju brutalnu garažu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA