≫ 

Najbizarniji MMA meč ikada: Šokantan ishod borbe crvenokose Ruskinje i grdosije od 240 kg

Dok su se u Los Anđelesu u egzibicionom meču borile bokserske legende Majk Tajson i Roj Džons Junior, u Rusiji se odigrala možda i najbizarnija borba ikada

  • 8
Darina Madzjuk, Grigori Čistjakov Printskrin: Twitter.com/@Grabaka_Hitman

Svakakih borbi smo videli u MMA sportu, ali Rusi su organizovali možda i najbizarniju ikada.Bio je to okršaj MMA borkinje Darine Mazdjuk i Jutjubera od 240 klilograma, Grigorija Čistjakova.

Borbe jutjubera postaju sve popularnije, pa je tako jedan nokautirao bivšu NBA zvezdu, Nejta Robinsona u skladu zagrevanja za glavnu borbu i okršaj "Gvozdenog Majka" i Roja Džonsa Juniora.

Rusi su otišli korak dalje, pa su za jutjubera izabrali "grdosiju" od 240 kilograma i suprotstavili su mu ženu od 63 kilograma.

Darina je još na početku karijere, iz dosadašnjih 5 borbi ima četiri pobede i poraz, ali je pokazala zavidnu veštinu, pa se Jutjuber nije proveo najbolje u ringu.

Čistjakov je krenuo agresivno u borbu, gurao je protivnicu ka ogradi i pritiskao je svojom masom, pokušavao je da je obori, ali nije uspevao. To je uspela crvenokosa Ruskinja, koja je naterala sudiju na prekid serijom udaraca u glavu svog protivnika.

Pogledajte i sami kako je izgledala ova borba:

Video: Veljko Ražnatović se mrštio i unosio u facu za glavu nižem rivalu na merenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    29. novembar 2020 | 13:21

    Šta sve neće uraditi zarad popularnosti i dobre zarade na društvenim mrežama,ne sumnjam da su i on i ona teži za koji milion ali sve ovo je jadno i bedno.

  • Bhm

    29. novembar 2020 | 13:09

    Da se prekotrljao preko nje ubio bi je.

  • Keljo

    29. novembar 2020 | 13:01

    Glupost,obicna igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA