≫ 

Habib kupio MMA organizaciju za milion dolara i odmah joj menja ime

Pominje se i saradnja sa UFC-om

  • 2
Khabib Nurmagomedov Foto: tanjug/AP

Habib Nurmagomedov, najbolji UFC borac u istoriji, napravio je svoj prvi poslovni korak otkako je nedavno otišao u penziju i kupio je jednu MMA organizaciju!

Ruski mediji, tačnije novinar Azamat Bostanov, javili su da je Habib za milion dolara kupio "Gorilla Fighting Championship" i da će mu uskoro promeniti ime u "Eagle Fighting Championship (EFC)."

Promena imena i nije čudu s obzirom na to da je Habibov nadimak tokom borbi bio "orao", ali ono što će odvojiti novu organizaciju od stare jesu ideje da se ona proširi van Rusije.

Navodno, Habib najviše tipuje na to da će njegova organizacija imati velikog uspeha u arapskim zemljama i Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

Pominje se i to da bi Habib mogao da sarađuje i sa UFC-om, odnosno da uđe u partnerske vode sa prvim čovekom najmoćnije organizacije. Međutim, o tome bi nešto više trebalo da se zna na konferenciji koju je Habib sazvao za 2. decembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas lepo

    29. novembar 2020 | 22:43

    Diviti se i navujati za coveka koji podrzava teroriste i veliča radikalni islam, to moras biti bas glup! On i slični njemu (muslimani popularni u svetu) izazivaju terorističke napade sa svojim stavovima i objavama.

  • Prcko

    1. decembar 2020 | 13:55

    Čovek je negativac u glavi, njemu je samo islamski fanatizam važan, nema on veze sa sportom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA