≫ 

Holifild želi meč sa Tajsonom: "Njegovi ljudi stalno traže izgovore"

Legendarni bokser pokušava da zakaže treći meč sa "gvozdenim Majkom"

  • 3
Ivander Holifild, Majk Tajson u poznim godinama Foto: AP/Tanjug

Bivši svetski šampion u boksu Ivander Holifild želeo bi još jednu borbu sa velikim rivalom Majkom Tajsonom, koji se nedavno vratio u ring u svom probnom meču.

Njih dvojica su imali dva duela. U prvom je savladao favorizovanog Tajsona, dok je tokom drugog meča "Gvozdeni Majk" suspendovan nakon ugriza za uvo, što je i danas jedan od najneverovatnijih detalja u istoriji profesionalnog boksa.

- Moji agenti su pokušali da ugovore meč ja Majkom, ali su dobili samo izgovore. Čini nam se da je želeo jedan probni meč pre nego što počne pripreme za borbu protiv mene - rekao je Ivander Holifild.

Odmah je usledila i analiza Majkovog povratka u ring, odnosno borbe protiv Roja Džonsa Džuniora. Tajson je bio bolji, ali je proglašen nerešen rezultat.

Majk Tajson Ivander Holifild Printskrin: Youtube/ DECAdude43

- Roj je bio dobar protivnik, ali meč protiv mene bi bio globalni događaj. Naša borba je jedino što fanovi žele da vide. Ne postoji ni jedan jedini razlog da se ta borba ne održi. Nema izgovora, taj meč mora da bude organizovan - zaključio je Holifild.

On se odmah obratio i Tajsonu, nešto direktnije.

- U subotu si rekao da si spreman za novi meč sa mnom i da ćeš se vratiti u ring. Uđi u ring i bori se, svet čeka na tebe. Ja sam spreman - dodao je Tajsonov najveći rival.

Iako u dosadašnja dva meča Holifild ima isto toliko pobeda, čini se da je on taj koji više čeka novi duel protiv jednog od najboljih boraca svih vremena. Možda je siguran i u treću pobedu.

Video: Tajson ponovo čovek od čelika: Na nekadašnjem bokseru isklesani mišići u 53. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    3. decembar 2020 | 08:43

    Stari Holifild je ostao bez kinte, ali šta to mene briga neću mu ja dati pare, već sponzori meča. Ovde imamo dva boksera što idu napred i udaraju, nema bežanja po ringu, i ako stvarno budu hteli da se pobiju biće to bolji meč od ovih današnjih za titulu prvaka.

  • Bb

    3. decembar 2020 | 00:25

    E ovo "peckanje" pocinje da podseca na stara vremena 😁 Da li nas ceka ozbiljan spektakl? Mislim da da 😁

  • Sale

    3. decembar 2020 | 09:30

    E kako se nekad ustajalo sa dedom i gledao boks u 3:30 ujutro! Dobra stara vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA