≫ 

Bokserka pretukla muža na smrt: Uhapšena kao glavna osumnjičena za ubistvo!

Brazilka ima popriličnu istoriju nasilja

  • 2
Vivijan Obenauf Foto: Printscreen/You Tube

Brazilska bokserka Vivijen Obenauf optužena je za ubistvo svog 61-godišnjeg muža i nalazi se u pritvoru.

Njen suprug je pronađen mrtav nakon što je pretrpeo "teške povrede nanete tupim predmetom", prenose specijalizovani bokserski mediji. Obenaufova je uhapšena početkom nedelje i ostaje glavna osumnjičena da je muža tukla do smrti u njihovom stanu u Švajcarskoj.

Bokserka ima 34 godine, a sve ovo se dešava više od godinu dana pošto je završila karijeru nakon poraza od Britanke Teri Harper.

Vivijan je rođena u Brazilu, za koji je nastupala u gimnastici na Olimpijskim igrama, dok u boksu ima skor od 14 pobeda i šest poraza. Ovog januara se udala za muškarca pod pesudinimom "Tomas", zbog švajcarskih zakona o privatnosti, a nakon toga je otvorila svoju teretanu.

Njen muž je vlasnik restorana, koji ne radi od njegove smrti.

Vivijan je i ranije hapšena. U Londonu 2016. je završila u policiji kada je izudarala jednog muškarca u noćnom klubu, zato što ju je navodno dirao bez dozvole. Ona je naknadno puštena, a njen bivši momak ju je takođe optužio da je nasilna, rekavši da ga je tukla jednom kada su bili pijani.

Tokom karijere Obenaufova se borila u superpero i lakoj kategoriji i bukvalno se tukla sa svim velikim imenima u tim divizijama. Najveći uspeh postigla je avgusta 2018. kada je u četvrtoj rundi nokautirala Olimpijku i do tada neporaženu Natašu Džons.

Uprkos brojnim  kadrovskim problemima, Liverpul niže dobre rezutate, a večeras (20.15) stiže Vulverhempton, koji je u usponu forme. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Vulverhempton.

Video: Haos u Rusiji: Bivši bokser jednim udarcem ubio čoveka, u tuču umešana i dvostruka kikboks šampionka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    6. decembar 2020 | 09:58

    Višak muških hormona...

  • Tako ti je to

    6. decembar 2020 | 16:01

    Ona se za matorca udala iz interesa, a matorac se njom ozenio zbog p...e i oboma im preselo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA