≫ 

Legendarni Pakjao ne žali novac kako bi saznao ko je silovao i ubio stjuardesu tokom zabave

Čak 11 muškaraca su pod istragom ovog gnusnog zločina koji potresa Filipine

  • 0
Manny Pacquiao, Meni Pakjao Foto: Tanjug/AP

Legendarni filipinski bokser Meni Pakjao javno je ponudio novčanu nagradu za onoga ko mu donese bilo kakvu informaciju vezanu za silovanje i ubistvo 23-godišnje stjuardese Kristin Dasera!

Bivši šampion, sada jedan od senatora na Filipinima, ponudio je 10.000 dolara za trag koji bi mogao da pomogne u istrazi, a istovremeno je tražio smrtnu kaznu za počinioce zločina koji je potresao pomenutu zemlju.

Dasera je bila stjuardesa državne kompanije i pronađena je zadavljena i silovana u kadi jedne hotelske sobe, a u navodne događaja umešana je grupa od 11 muškaraca.

Oni su navodno bili sa nesrećnom devojkom na novogodišnjoj zabavi kada se sve to dogodilo, a trojica su vrli brzo privedeni. Međutim, nije bilo dovoljno dokaza da su baš oni ubili i silovali Daseru.

U međuvremenu se pojavio i snimak na kom se vidi kako se jedan od njih trojice ljubi sa Kristin, zatim i drugi na kom je ona bila okružena muškarcima u sobi - ali je i dalje bila pri svesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA