≫ 

E, ovo ti je UFC: Srpski MMA borac Todorović nokautiran u prvoj rundi

Duško je naleteo na opasnog Havajca koji je od starta meča dominirao

  • 20
Duško Todorović Printskrin: Youtube

Mladi srpski UFC borac Duško Todorovićo u glavnom programu u "Fight Islanda" u Abu Dabiju borio se sa neporaženim Punahelom Sorijanom sa Havaja. Todorović je bio favorit po kladionicama sa kvotom 1,60, ali je pretrpeo težak nokaut u prvoj rundi što mu je prvi poraz u profi karijeri i u drugom UFC meču. 

Duško Todorović Printskrin: Youtube

Sorijano je dominirao u borbi od prvog minuta i nekoliko puta je bacao Duška na pod, raskrvario mu arkadu. U nekoliko navrata je Todorović bio u nokdaunu, a kod jednog udarca mu je ispala i zaštitna guma.

Zavukla se pod ogradu oktagona, te ni sudija, ni Todorović, a ni ljudi kraj oktagona nisu uspeli odmah da je izvuku pa je prekid trajao skoro minut.

Međutim, naš as se dobro držao, ali pre kraja runde nekoliko udaraca i jedan jak udarac Sorijana ga je oborio i to je bio kraj.  Todorović se nije dobro zaštitio kod pokušaja da udari Havajca i dobio je direkt u bradu.

Pogledajte ceo meč, traje samo 12 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasilije

    16. januar 2021 | 22:43

    Todorovicu sokole.Pa ti slusas u ringu, sve sto ti trener kaze "goree ruke, goree"! Ti odmah podozes ruke na komandu! "Kreci se deesnoo"! Ti desno ! Umesto sve to sam da procenis u datom momentu.Lik nad tobom udarata te, ti spustio ruke i gledas ga kao da ce ti dat cokoladu ! Bezi bre..spremi se bolje i sledeci put da nam osvetlas obraz ! 👉🇷🇸💪👈

  • Dusan

    16. januar 2021 | 22:46

    On kao da je otisao na plazu,spustio ruke nigde garda...

  • Kostelo

    16. januar 2021 | 22:30

    Todorovic totalno nespreman,ruke non stop dole drzi..udarce telefonira,lose je pripremljen bio za mec.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA