≫ 

Habib poslao jaku poruku UFC borcima: "Pokažite mi nešto spektakularno i naterajte me da se vratim"

Predsednik UFC-a ispričao detalje razgovora sa Nurmagomedovim

  • 2
Emirates UFC 242 Foto: Tanjug/Ap

Nakon subotnjeg obraćanja Dane Vajta ne možemo sa sigurnošću reći hoće li se ili ne Habib Nurmagomedov vratiti u Oktagon za još barem jednu borbu, ali izgleda da neporaženi Dagestanac ozbiljno razmišlja o povratku u kavez. Ipak, dosta će toga zavisiti i o događanjima na UFC 257 priredbi!

Predsednik UFC-a i Hhabib još su se u petak sastali u Abu Dabiju, a u subotu je tokom emitovanja UFC-a na ABC 1 priredbe Vajt najavio da bi spektakularan nastup jednog od četiri borca na iventu koji se održava 23. fevruara mogao naterati Nurmagomedova na povratak u kavez!

Habib navodno želi da vidi nešto spektakularno, a potencijalnog suparnika mogao bi dobiti iz borbe Konora Mekgregora i Dastina Poiriera, ali i one u kojoj ćemo gledati Dana Hukera i Majkla Čendlera.

Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Još jedan kandidat je i Čarls Oliveira čiji je nastup protiv Tonija Fergusona izgleda impresionirao Nurmagomedova.

- On smatra da je postigao sve što je hteo postići - započeo je Vajt, pa se prebacio na detalje s dugoiščekivanog sastanka.

- Mislio je da je Čarls Oliveira izgledao dobro protiv Tonija Fergusona. A iduće subote imamo borbu Mekgregora i Poirijea te Čendlera i Hukera. Rekao je da će to gledati, ali i da nikad ne bi zadržavao kategoriju - dodao je Dana pa citirao navodnu Habibovu izjavu:

- Neka učine nešto spektakularno, pokažite mi nešto spektakularno i naterajte me da se poželim vratiti -rekao je Habib.

Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

White je izgledao dosta optimistično, a bez obzira na Khabibovu odluku na ovaj je način napravio jednu fantastičnu najavu i reklamu za UFC 257 koji će sada definitivno biti još zanimljiviji, kako fanovima, tako i borcima.

- Imam osećaj da ako neko, može to biti i u pomoćnoj i u glavnoj borbi, a rekao je i da je Oliveira izgledao dobro... Ako učine nešto posebno, Habib će se boriti s njima. Trebalo mu je nešto vremena da razbistri glavu, a ako ovi momci naprave ono što mislim da će napraviti idućeg vikenda, zvuči mi da bi mogao biti zainteresiran za borbu s jednim od njih- zaključio je Vajt.

(Telegraf.rs/Faihtsite.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanski spijun

    17. januar 2021 | 00:17

    pokazi ti neku spektakularnu borbu ..samo se valjas i davis ko macak.. ok pobedjujes al dosadno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA