≫ 

Čovek koji je isprebijao Mekgregora ima jaku poruku: Ako se Habib ne vrati u oktagon ja sam prvak

Dastin Porije blista posle velike pobede nad Ircem

  • 11
Dastin Porije

Foto: Printscreen/NovaS

Dastin Porije je iznenadio UFC svet i nokautirao Konora Mekgregora u drugoj rundi na 257 UFC priredbi u Abu Dabiju.

Iz kaveza odmah nakon borbe imao je šta da poruči.

- Maks Holovej kaže da je najbolji bokser u diviziji. Svaka mu čast, ali pobedio sam ga dva puta. Mislim da sam dobro boksovao i s Konorom. Ulovio me je par puta u kontri, znali smo koliko je tu opasan. Nekada imam tendenciju da izgubim kontrolu.

 

- Želim da povredim protivnika, pa ulazim u situacije u kojima sam u nevolji. Znali smo da Konor ima najbolji tajming u diviziji, ali mene jednostavno nije briga za to. Čestitke Konoru, profesionalno se poneo posle poraza, on je pravi profesionalac. Sada smo 1-1, možda ćemo morati da napravimo treću borbu. Srećan sam ko sam i zdovoljan sam onim što vidim u ogledalu - rekao je Porije.

 

Na pitanje šta je sledeće i šta mu treba da postane prvak, kratko je odgovorio:

- Mislim da je ovo bila borba za prvaka. Konor i ja smo najbolji, a ja sam pobedio. Ako se Habib ne vraća i pojas nema vlasnika, ja sam novi prvak - poručio je Dastin.

Podsetimo, Habib Nurmagomedov se i dalje vodi kao aktualni prvak lake kategorije, iako je pre dva meseca rekao da se oprostio od UFC-a. Iako je bilo glasina da će se vratiti, on ih je opovrgnuo protekle nedelje.

Konor Mekgregor

Foto: Printescreen

Konor Mekgregor je bio vidno razočaran posle borbe, ali i smiren.

- Razočaran sam sobom. Znam koliko sam truda uložio u pripreme za ovu borbu, ali nisam reagovao na pravi način kada je trebalo. Primio sam jake "lou kikove", nekoliko dobrih sam i zadao, ali nisam se osećao dovoljno ugodno. Dastin je vrhunski borac, moram da se podignem i vratim - rekao je Konor.

- Šta je sledeće za mene? Želim da se borim, ovo nije sport u kojem možeš da dozvoliš pauzu, ona se odmah oseti. Nema mi druge - zaključio je Mekgregor.

Video: To je to! Habib Nurmagomedov udavio Gejdžija, pa završio karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA