≫ 

Porije ubio boga u Mekgregoru: Lekari Ircu zabranili da se bori narednih 6 meseci

Teške batine je dobio Konor od kojih će se dugo oporavljati

  • 6
Konor Mekgregor, Dastin Porije Foto: Profimedia

Konor Mekgregor je ponovo bio jak samo na rečima i ponovo je u ringu završio na patosu, žestoko prebijen. Ovoga puta je poraz pretrpeo od Dastina Porijea, koji je slavio nokautom u drugoj rundi.

Mekgregor je borbu završio krvavog lica na podu, ali i sa povredom noge, koja je pretrpela nekoliko žestokih udaraca, pa će Mekgregoru biti potrebno bar 180 dana da odmara i dobije negativne nalaze desne tibije na rentgenu.

Da nije bilo povrede noge, Mekgregor bi svakako dobio zabranu od 45 dana zbog nokauta koji je pretrpeo.

Postavlja se pitanje šta će biti sa Konorom Mekgregorom u budućnosti i s kim bi mogao da se bori. On je odmah posle borbe najavio da bi hteo trilogiju protiv Porijea, sa kojim sada ima skor od 1:1 u karijeri.

Kao mogući rival pominje se i Nejt Dijaz, sa kojim takođe ima 1:1 u karijeri.

Međutim, Mekgregor će morati bar šest meseci da odmara, oporavlja se, a tek nakon toga može da krene sa treninzima, pa nema sumnje da će pauza do njegove naredne borbe biti i duža od šest meseci.

Ipak, lakše će mu biti da se oporavlja uz pet miliona dolara koliko je zaradio od borbe, dok je Porije, i pored pobede dobio tek milion dolara.

Video: Mekgregor: Ovo je gorka pilula koju moram da progutam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA