≫ 

Osetio sam kako mi koža otpada: Velika glupost UFC borca! Mislio da je sneg, pa skočio na led

Priznaje i da mu je teže bilo kada su mu vraćali kožu

  • 4
Merab Dvališvili Printskrin: Instagram/merab.dvalishvili

Gruzijski UFC borac Merab Dvališvili nedavno je napravio veliku glupost u parku koja ga je koštala povrede glave i lica!

Naime, Dvališvili je trenirao u parku i želeo je da uskoči u ledenu vodu, ali je loše procenio situaciju s ozbirom na to da na jezeru nije bio sneg - već led!

- Pomislio sam da je lep dan za trening i trčanje u parku. Video sam jezerce i mislio sam da je prekriveno snegom. Ispostavilo se da je voda bila zaleđena, a bilo je i grančica koje su virile. Čim sam probio led, osetio sam kako mi koža otpada. Međutim, ništa nije bilo bolnije nego kada su je vraćali. Sveje  sada u najboljem redu - napisao je Dvališvili na svom Instagram profilu.

Inače, on je od 2017. godine član UFC organizacije i trenutno ima skor 12-4. Trenurno se bori u bantam kategorijigde ima skor 5-2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • British

    4. februar 2021 | 11:04

    Pa ako snega ima na jezeru....logicno je da je jezero zaledjeno...u suprotnom snega ne bi ni bilo na jezeru😀😀😀😀😀😀😀😀😀eee balvana li

  • Cika Velja

    4. februar 2021 | 10:32

    Pa nije on UFC borac badava!?

  • Ivko

    4. februar 2021 | 19:34

    Skok je bio bez i malo razuma ali mogu samo da kazem da ne trenira mma ostao bi invalid sigurno. Skocio je bez ruku ispruzenih ispred glave sto je prvo pravilo u skakanju na glavu! A za mma mogu da kazem da je sjajan sport za rekreativno bavljenje telo toliko ojaca da evo sta sve moze vrat da podnese

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA