Juniorski džudo turnir se pretvorio u neviđenu masovnu tuču, nije se znalo ko koga bije

Haos u Dagestanu

  • 1
foto: twitter/bazabazon Masovna tuča

Jedan sasvim običan turnir u džudou, još juniorski, održan u mestu Kaspijsk u Dagestanu, kliznuo je u haos kada su se brojni navijači, ali i pojedini džudisti, obračunali u hali.

Niko sa sigurnošću ne može da kaže kako je došlo do toga da se na desetine ljudi u hali dohvate i krenu da nasrću jedni na druge, da se tuku i jure po tribinama, i na tatamiju, gde se u jednom momentu preselila bitka iz gledališta.

Negde na početku snimka koji je "procurio" na društvenim mrežama vidi se kako jedan od takmičara, u belom kimonou, razmenjuje pesnice sa nekim iz prvog reda publike. Tu je već izbila ozbiljna tuča kojoj se priključilo desetak ljudi, a brzo su i ostali pronašli svoju ulogu u ovom masovnom izlivu nasilja.

Da stvar bude gora po sve neposredne aktere, turnir je otvorio prvi čovek ruske džudo federacije Kiril Denisov, koji nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi nedugo pošto se okupljenima obratio i označio početak ovog sportskog događaja.

Ruski mediji pišu da će svi takmičari koji su učestvovali u ovom haosu biti sankcionisani i da im neće biti dodeljena nijedna medalja, bez obzira na to kakav plasman budu ostvarili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA