≫ 

Od striptizete i Plejboja, do najpoželjnije ring devojke: Ona je najavila trijumf Srbina u UFC!

Britni Palmer je ponovo bila u centru pažnje, "pomagala" joj je Lusijana Andrade za koju kažu da je prvo poprsje UFC-a

  • 2

Nijedan UFC događaj jednostavno ne može da prođe bez Britni Palmer, a takav slučaj je bio i sa ovom 259. po redu koji je održan u Las Vegasu i na kom smo videli dve pobede srpskih boraca!

Najatraktivnija ring devojka je, doduše, jedno vreme bila odsutna zbog toga što je postala majka, ali se vrlo brzo vratila tamo gde pripada.  Ona je već 16 godina član UFC-a i zajedno sa Lusijanom Andrade najavljivala je borbe koje su vođene u noći između subote i nedelje.

Palmerova je bila ta koja je najavila i meč u kom je Rakić jednoglasnom odlukom sudija dobio Brazilca Tijaga Santosa, a iza sebe neverovatnu životnu priču koju smo već pominjali - od striptizete, slikanja za Plejboj, fizičkog napada od strane muža od kog je jedva pobegla, do ikone UFC-a pravom smislu te reči.

Rođena je u junu 1987. godine u San Dijegu i kao mala se preselila u Las Vegas. S obzirom na atraktivan izgled koji joj je priroda dala, Britni se odlično snašla u "gradu greha." Posao striptizete joj je bio među prvima, a istovremeno je plesala i u određenim predstavama.

Takođe, bila je pomoćnik mađioničara. Agentima na lepe devojke nije dugo trebalo da je primete i Britni je postala član WEC (World Extreme Cagefighting). Organizacija u kojoj su svojevremeno bilo i Hose Aldo i Donald Serone.

Detalj koji joj je promenio karijeru desio se 2006. godine kada je UFC kupi WEC i Palmerova je završila u najmoćnijoj MMA organizaciji. Od tada, zajedno sa Arijani Selest i Lusijanom Andrade, UFC ne može da se zamisli bez nje.

Traumatičan trenutak u njenom životu dogodio se kada je imala 21 godinu. Doživela je saobraćajnu nesreću i nije mogla da hoda sedam meseci. Za to vreme je naučila da slika i već 10 godina to joj je hobi.

Nekoliko puta je napravila i svoju izložbu, a u međuvremenu je svoj seksiplil iskoristila da se "ugura" u svet modelinga. U tome joj je pomogla i odluka da se slika za Plejboj.

Pre šest godina, odnosno 2015. Palmerovu je napao bivši suprug Aron Zalevski koji je bio ljubomoran na njenog "lepog" menadžera. Nekako je uspela da pobegne i vrlo brzo ga ja prijavila policiji.

U međuvremenu se udala i rodla dete, a pažnju je privlačila i tokom karantina 2020. godine zbog seta provokativnih fotografija koje je uradila sa Rejčel Mone i Arijani Selest.

Ovoga puta uz sebe nije imala Arijani, već Lusijanu Andrade - takođe jednu od najatraktivnijih ring devojaka. On aj eu UFC debitovala 2014. i smatraju je za devojku koja ima najbolji dekolte u ovoj organizaciji.

Video: Špaga od koje staje srce: Zgodna instruktorka raširila dugačke noge na ogradi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA