≫ 

Mekgregor provokativno "čestitao" Habibu penzionisanje: "Ne zaboravi ko te napravio velikim"

Irski borac uvek koristi priliku za provokaciju svojih rivala

  • 5
Konor Mekgregor, Habib Nurmagomedov, UFC 229 Foto: AP/Tanjug

Irski MMA borac Konor Mekgregor čestitao je penziju svom najvećem rivalu Habibu Nurmagomedovu, koji je odlučio još prošle godine posle borbe sa Gejdžijem da se oprosti od UFC takmičenja sa 30 pobeda bez poraza.

- Srećno u penziji, mali. Nikada ne zaboravite ko je ušao u igru i stvorio vas. Pravo iz mojih velikih irskih mu*a. Zapamtite ljudi, ako toliko mrzite da smanjujete težinu, sve što treba da uradite je da se pomerite u višu kategoriju. Bog te blagoslovio - napisao je Irac na Instagramu uz fotografiju sa Nurmagomedovim.

Podsetimo, pričalo se poslednjih nekoliko meseci o eventualnom revanšu između Mekgregora i Nurmagomedova. Ali, Irac je prebijen od Džastina Porijea.

Nurmagomedov je jasno stavio do znanja da nikada nije imao interesa da pokreće stvari sa Mekgregorom, za kojeg je smatrao da nije zaslužan. Mekgregor je nedavno rekao da se Habib povukao jer se "plašio" revanša.

Interesovanje predsednika UFC-a Dane Vajta za revanš između Nurmagomedova i Mekgregora bio je razlog zašto je Irac nastavio da se bori, ali nakon što ga je Poirije nokautirao, ideja je propala.

Nurmagomedov je "okačio" rukavice nakon savršene karijere i to jednim spektakularnim finišem protiv Džastina Gejdžija na UFC 254 u oktobru.

Nakon više sastanaka sa Vajtom, Nurmagomedov je čvrsto ostao pri svojoj odluci, jer će laka divizija zvanično krunisati novog šampiona kada se Čarls Oliveira suoči sa Majkl Čendlerom u glavnom događaju UFC 262 15. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA