≫ 

Merenje za borbu se pretvorilo u striptiz: Plava bomba na udaru zbog neprikladnog ponašanja

Prijatno je iznenadila Australijanka Ebeni Bridžis

  • 3
Bokserka Foto: Twitter/MatchroomBoxing

Zvanično merenje za borbu u bantam kategoriji između Australijanke Ebeni Bridžis i Britanke Šenon Kortni bio je praznik za oči, makar za veću mušku populaciju, jer se pretvorio u striptiz jedne od takmičarki, popularne "Blonde Bomber".

Reč je o Australijanki koja je, kada je došao na nju red, skinula donji deo trenerke i u vrlo izazovnom donjem vešu stala na vagu gde je, moramo to reći, zablistala. Naravno da su njeni atributi ispali u prvi plan, mada se njen nastup nije dopao baš svima, pa su se ređale kritike na ovaj "performans" koji je izvela.

Mnogi korisnici društvenih mreža i ljubitelji borilačkog sporta joj prvi prebacuju da nije pokazala poštovanje prema sportu kojim se bavi, a njena rivalka Kortni je takođe imala šta da kaže na ponašanje svoje rivalke.

- Ona voli da priča, da se pokazuje, ja volim da se bijem. Sada je vreme za borbu i tu ću ja da zablistam - poručila je Britanka koja je na merenju bila prikladno odevena, u donjem delu trenerke.

Ebeni je i ranije u negližeu dolazila na merenje, zbog toga je stekla i planetarnu popularnost pa je veliki broj ljudi počeo da prati njene mečeve. Priznaćemo, baš ume da privuče pažnju jačeg pola.

Video: Prava bomba ili previše nabildovana devojka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. april 2021 | 19:11

    Pa Bogomi ima sta i da pokaze,lepotica zver ,svidja mi se,zilava plavusica

  • Gile

    9. april 2021 | 21:29

    Šta ako se skinula,devojka je vrh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA