≫ 

Održan poslednji UFC spektakl bez publike, Vitaker dominacijom najavio revaš protiv Adesanje

Australijanac u glavnoj borbi večeri dobio jednoglasnom odlukom sudija

  • 0
Robert Vitaker Printskrin: Youtube/Highlights

Otkako je izgubio titulu u srednjoj kategoriji od Izraeal Adesanje, australijski UFC borac Robert Vitaker nastavlja da niže pobede u ringu!

Ovoga puta jednoglasnom odlukom sudija pobedio je Amerikanca Kelvina Gasteluma na UFC ESPN 22 i tako se kandidovao za potencijalni revanš sa Adesanjom i pokušaj povratka pojasa.

Bio je to majstorski nastup Vitakerakoji je već u 1. rundi naneo opasan udarac rivalu udarcem u glavu, što mu je pomnoglo da kontroliše situaciju i dominira.

Gastelum se nešto bolje pokazao u drugoj rundi, ali je istu završio krvav. Uspeo je da ostane na nogama posle svih tih udaraca Vitakera, s tim što su sudije na kraju glasale 50:45 u korist Australijanca.

Vitaker je posle meča potvrdio da želi revanš sa Adesanjom koji ga je jedini pobedio u poslednjih sedam godina.

- Poštujem Adesanju, ništa više od toga. Mislim da je vreme da razgovaramo i da ponovo ukrstimo pesnice. Verujem da bi stadion u Australiji bio rasprodat - rekao je Vitaker.

Inače, ovaj UFC događaj u Las Vegasu je poslednji koji se održavao bez prisustva publike i ista bi već na narednom trebalo da se vrati u dvorane.

Video: Vreli kadrovi Pejdž van Zant nisu za svakoga: Najprovokativnija žena MMA sporta na ivici dozvoljenog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA