≫ 

Poznati jutjuber nokautirao slavnog MMA borca: Da li je Askrenov snimak sa ženom dokaz da je varao?

Kažu da je za poraz zaradio pola miliona dolara...

  • 3
Ben Askren Printskrin: Twitter

Poznati jutjuber Džejk Pol nastavlja sa uspešnim pokušajima da od sebe napravi boskera i zabeleži značajniju karijeru u ringu!

Naime, Pol je u subotu veče nokautirao poznatog MMA borca Bena Askrena posle samo 60 sekundi borbe. Askrenu je ovo bio prvi boks meč, uspeo je da se podigne posle nokauta, ali mu sudija nije dao da nastavi meč.

Međutim, malo posle te borbe krenule su da kruže priče o zaveri, jer je Askren "uhvaćen" kako uz osmeh napušta ring u društvu supruge. Optužen je da je namerno izgubio i da je sve ovo bila samo predstava.

Za ovaj poraz Askren je inkasirao 500.000 dolara, kao i određenu količinu novca od prenosa borbe za koju su gledaoci morali da plate kako bi gledali "onlajn."

Ovo mu je bila prva borba otkako je 2019. objavio da se povlači iz MMA, dok je jutjuber navodno za ovaj meč zaradio 690.000 dolara.

Video: Preko dana MMA borac, kad padne noć dreg kraljica: Više boli kada pukne nokat, nego udarac u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    18. april 2021 | 11:03

    Najbolje da nije.

  • Mma

    18. april 2021 | 16:26

    Sto da se ne smeska,sa ovim sarlatanom zaradio vise od pola miliona dolara,pre bih rekao da je sudija tu pripomogao da se borba sto pre zavrsi,a sto se tice jutjubera,normalno je da na pocetku karijere se boris sa borcima koji su takodje pocetnici,al ovolika paznja je smesna,pogotovu sto se prica kao da je nokautirao Rori Mcdonalda a ne penzionisanog borca koji je celu mma karijeru izgradio strogo na rvanju. Ako vec hoce da glumi opasnog momka nek proziva nekog udaraca a ne dilona denisa koji takodje jedva da ume da drzi gard

  • vaske

    18. april 2021 | 13:07

    Ko zna, ali ono sto mi skrece paznju su MMA fanovi koji misle da njihovi „nepobedivi“ borci ne mogu izgubiti od nekog tamo jutjubera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA