Legendarni MMA borac razmišlja da kupi Mančester junajted

Tvit je naišao na lavinu komentara

  • 0
Conor McGregor, Konor Mekgregor Foto: Profimedia/Christian Petersen / Getty images

Legendarni MMA borac Konor MekGregor pitao je svoje pratioce na društvrenim mrežama za mišljenje da li da kupi Mančester junajted, ukoliko porodica Glejzer odluči da ga proda!

Nakon što je Superliga Evrope "pukla" i svi engleski klubovi su je napustili, određeni ljudi će napustiti i engleski fudbal. Ed Vudvord je podneo ostavku na mesto direktora Mančester Junajteda, dok se spekuliše da će Glejzeri staviti i klub na prodaju.

Ovo je usrećilo veliki broj navijača Junajteda, a Mekgregor je odmah reagovao i pitao svoje fanove da li bi on trebao da kupi klub. Međutim, postoji jedan problem...

Konor MekGregor i njegova imovina vredi "samo" 252 miliona dolara, dok je vrednost Mančester Junajteda blizu četiri milijarde dolara.

Sve u svemu, pratioci su zasuli MekGregora uvredama kako on nije u stanju da kupi ovoliko ogroman brend.

Konor će sledeći meč imati 11. Jula, kada će se po treći put sastati s Dastinom Porijeom, do sada ima skor od jedne pobede i jednog poraza protiv ovog Amerikanca. Konor je prihodovao čak tri miliona dolara od njihovog prethodnog meča u januaru.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA