≫ 

"Prodavao sam sladoled, a gledajte sad ovo": Alvarez pokazao svoju vilu i "ludilo" od voznog parka

Čovek koji u karijeri ima samo jedan poraz, i to od Flojda Mejvedera, kaže da je odlučio da pkaže svetu šta sve ima, samo da bi motivisao ljude, a ne da bi se hvalio

  • 1
Kanelo Printskrin: Youtube/in depth bensinger

Meksički bokser Saul Kanelo Alvarez (30) živi život iz bajke za koji se doslovce izborio sa svoje dve ruke. Tačnije pesnicama. Malo talenta, mnogo rada i treninga i hektolitri prolivenog znoja ovom tvrdom momku rođenom pre 30 godina u Gvadalahari, doneli su ugovor života u oktobru, vredan 365 miliona dolara!

Striming servis DAZN je uvideo ogroman komercijalni potencijal koji čuči u eksplozivnom Meksikancu, do kojeg naravno nije stigao "preko noći", te mu je obezbedio narednih nekoliko pokolenja.

Alvarez se pokazao i kao ozbiljan trošadžija, nije štedeo od silnog novca koji mu je legao na račun, a zahvaljujući novinaru Grejemu Bensindžeru - koji je svojevremeno obišao i Beograd zbog Novaka Đokovića, svet ima priliku da vidi raskoš u kojem živi Maksikanac.

- Kupio sam imanje pre sedam godina. Volim ovakvu vrstu kuća. Ne pokazujem ovo kako bih se hvalio, nego da bi se svi drugi motivisali. Prodavao sam sladoled na ulicama, a pogledajte sad ovo - rekao je Kanelo.

Meksikanac je naročito ponosan na svoj vozni park koji u kojem se ne zna šta je bolje i luksuznije, od motora pa sve do sportskih automobila i limuzina.

- Rols Rojs nikad ne vozim. Uvek sedim nazad i koristim ga samo za posebne prilike - kaže Alvarez o "odnosu" koji ima prema jednom od svojih skupocenih ljubimaca.

Jednostavno rečeno, može mu se.

Fenomenalni udarač držao je titule u četiri različite kategorije (od polusrednje do poluteške), a neverovatno je da je profesionalac postao samo sa 15 godina.

Njegov trenutni skor  55-2-1. Jedini poraz u karijeri ima od Flojda Mejvedera sa kojim je ušao u ring kao 23-godišnjak i tada je izgubio tek na poene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA