≫ 

UFC borac slomio ruku idolu i možda mu završio karijeru: Čuo sam kako puca, morao sam da stanem

Teški dani za Souzu posle borbe sa Munizom

  • 2
Andre Muniz Printskrin: Twitter/@jasoneg33

Legendarni brazilski MMA borac Ronaldo "Džakare" Souza možda je odborjao svoje poslednje dane u ringu, jer je na UFC 262 doživeo stravičan prelom ruke!

Souza je bio u ringu sa Andreom Munizom koji je nehotice slomio ruku rivalu tokom "gužve" na parteru, a s obzirom na to da Brazilac ima 41 godinu i da mu sledi duži oporavak nije isključeno da će u penziju.

- Čuo sam kako ruka puca. Pustio sam ga, ne samo iz poštovanja već i zbog toga što bih mogao više da ga povredim - rekao je Muniz i istakao da je Souza njegov idol.

I stvarno! Lom ruke se jasno čuo u ringu, kao i na malim ekranima gde je borba bila prenošena "pay-per-view" i koja je završena na 3.59 u prvoj rundi.

Ovo je Souzi, inače, bio četvrti uzastopni poraz i peti u poslednjih šest borbi. Ko zna, možda je stvarno vreme za odlazak sa scene...

Video: CFL 3: Nokauti koji će ući u istoriju srpskog borilačkog sporta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    16. maj 2021 | 07:50

    I sad ce da slete ovi da laju kako ovo nije sport, kako treba zabraniti, pa onda da velicaju boks i taj fazon.. A neki dan pisali o smrti boksera ovde i nema ih nigde da kazu nesto.

  • Bugi

    16. maj 2021 | 08:56

    Ovo nije sport,ovo je katastrofa. Ma hajde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA