≫ 

Čak 40 boksera ne smeju da se bore sa Ražnatovićem: Odustali su čim vide snimke, samo se Rus ne boji

Najbolji srpski kruzeraš boksuje 21. marta protiv Denisa Tsarjuka

  • 23
Veljko Ražnatović Foto: Promo

Čelične živce ima Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski bokser u kruzer kategoriji. Koronavirus ga je iz ringa udaljio više od osam meseci, ali je spremniji nego ikad.

Otkazana je gala veče 15. maja u Minhenu gde je trebalo da boksuje protiv sjajnog Finca Samija Enboma, a onda i meč u Mariboru 22. maja protiv Čeha Prohaske, koji je Slovencima pre nekoliko dana javio da je zaražen.

Ipak, najpoznatiji meč-mejker sa ovih prostora Luka Popović brzo je našao zamenu, iako priznaje da to nije bilo nimalo lako.

- Verujte mi, nema koga nisam “okrenuo”, svi su odbili. Tri šampiona Italije su odustala posle pregledanih Veljkovih snimaka. Znate kako, 206.000 pratilaca ima Ražnatović na Instagramu, garantujem da je od toga bar nekoliko hiljada boksera koji prate sve to. Njegove pripreme u Rusiji su bile paklene, svi znaju da je u punoj snazi. Niko neće da stavi glavu u torbu. A kada je tako, onda nazovete braću Ruse, za njih ste sigurni da nemaju strah. Izbor je ovog puta pao na Denisa Tsarjuka iz Sankt Peterburga. Dakle, od 40 boksera koje sam pozvao, samo Rus je pristao na meč s Veljkom! Njegov pozitivan skor i top forma našeg boksera garantuju odličan meč 21. maja u Hajatu - otkrio je Popović.

Sa druge strane, Ražnatović kao i uvek jedva čeka da uđe među konopce.

- Mnogo me nerviraju ova odlaganja zbog korone, ali sam svestan da na to ne mogu da utičem, ceo svet stoji. Zbog toga sam vrlo srećan što ću 22. maja ipak imati meč, bez obzira na pošast koja hara. Željan sam borbe, ne piše se dobro Rusu - kratko će Ražnatović.

Srpski bokser inače juri svoju 10. pobedu u profi karijeri iz isto toliko borbi. S druge strane, njegov rival ima 12 pobeda i pet poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA