Dođite zbog velikih grudi, ostanite zbog nasilja: Nikad originalnija najava meča koji čeka celi svet

Vanzantova i Ostovič krajem jula ulaze u ring

  • 0
Paige VanZant, Rachael Ostovich Foto: Instagram paigevanzant/rachaelostovich

Ono što je danima bilo navjavljivano, sada je dobilo svoju potvrdu - najseksi borba u ringu ikada zvanično je zakazana 23. jul ove godine!

Naravno, u pitanju je borba između Pejdž Vanzant i Rejčel Ostovič koje će ukrstiti rukavice kao članice BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship).

- Dođite zbog velikih grudi, ostanite zbog nasilja - ovako je Van Zantova najavila meč sa Rejčel.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

Obe su svojevremeno imale ugovor sa UFC koji im je u međuvremenu dao otkaz, a u sklopu ove organizacije su 2019. imale borbu o kojoj se pričalo. Pre svega što je prethodio istoj.

Nekoliko puta je odlagan zbog toga što je Ostovičeva pretrpela porodično nasilje, odnosno pretučena je od strane tadašnjeg partnera. Havajka je posle toga i suspendovana na godinu dana zbog korišćena nedozvoljenih supstanci, da bi se u kavez vratila sredinom novembra prošle godine. Izgubila je meč, kao i UFC licencu.

Od tog meča u Bruklinu početkom 2019. godine obe devojke su dodatnu zaradu našle na sajtovima za odrasle. Ostovič je izdala i provokativan kalendar, dok Vanzantova ima svoj sajt i skoro svakodnevno se skida za 10 dolara.

Doduše, ima šta i da pokaže za taj novac:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA