"Za ono su dobili 120 miliona?": UFC svet zgrožen borbom Mejvedera i Logana, javio se i Nganu

Egzibicioni meč dvojice "influensera" naišao je samo na kritike u svetu beskompromisnih boraca

  • 1
Frensis Nganu Foto: Tanjug / AP

Još jedna šou biznis borba i "mamipara zicer" je za nama, poraženih nema - svi su pobednici, jer su glavni aktera boks spektakla, jutjuber i "wana be" bokser Pol Logan, i Flojd Mejveder, iz obračuna izašli bogatiji za nestvaran novac, ukupno 120 miliona dolara!

Organizatori spektakla su imali jasnu računicu i ideju koju je bilo lako realizovati: ubaciti u ring  dvojicu jakih "influensera", ujedno i boksera, i samo čekati da se desetine miliona ljudi zainteresuje toliko da plati da gleda ovaj nesvakidašnji obračun. Laki keš!

Logan je izdržao osam rundi na nogama protiv Mejvedera, sasvim dovoljno od njega, Mejvederu je obraz stao sačuvan (što je bilo i najvažnije za njega, da ga ne prebije jutjuber) protiv 15 kilograma težeg i 15 cm višeg rivala. Svi zadovoljni - i više od toga.

Ipak, mnogi koji su i pre meča na ovu "selebriti" tuču gledali samo kao generisanje ogromnog novca i ništa drugo, su i nakon meča bili uverenja da je čitav spektakl, iz borilačkog ugla, najobičnija farsa.

- Potpuna je ludost da je Logan Pol (0-1) upravo zaradio 20 miliona dolara za egzibicioni boks meč. Gde smo to pogrešili? - ne može da se načudi ovakvom stanju stvari UFC grdosija i borac od glave do pete, Frensis Nganu.

Nganu, koji je za poslednju borbu zaradio 750.000 dolara, nije jedini UFC borac koji je javno kritikovao meč Logana i Mejvedera, i ogromne sume novca koju su ova dvojica zaradila - jedan 20, a drugi vrtoglavih 100 miliona dolara.

Isti stav sa Kameruncem deli i njegov kolega iz oktagona Džis Ronson.

- I tako, Logan je zaradio 20 miliona dolara, a Flojd 100 za ovo, kako god se to zvalo što su radili. Nije ni čudo što se moje kolege borci bune zbog zarade. Bili su očajni (Mejveder i Logan), a opet su zaradili toliki novac. To nije fer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA