≫ 

"Spavaću sa njim": Srpska kik bokserka osvojila pojas šampiona sveta

Teodora Manić je pobedila aktuelnu vladarku Kristinu Karuzo

  • 2
Teodora Manić Foto: Pr tim Teodora Manić

Spektakularni kik boks turnir "Arena Friday Night Fights 3" održan je večeras u “Kovilovo resortu” u Beogradu.

Zvezda programa “Ladies Kickboxing Night” bila je naša šampionka, trostruki amaterski prvak sveta i dobitnik "Majske nagrade" 2021. godine - Teodora Manić (27)!

Ona će osvojila titulu prvaka sveta WAKO PRO federacije u disciplini K1 rules, kategorija do 65 kilograma. Aktuelna šampionka dolazila je iz Italije, Kristina Karuzo, i ona je Teodori nanela jedan od retkih poraza u amaterskoj konkurenciji na prvenstvu Evrope 2016, tako da je ovo bio brutalan revanš naše devojke.

Teodora Manić Foto: Pr tim Teodora Manić

Popularna Tejka je jednoglasnom odlukom sudija (3:0) posle pet rundi fenomenalne borbe slavila pobedu. Srpkinja se tako domogla pojasa prvaka sveta WAKO PRO federacije u disciplini K1 rules, kategorija do 65 kg.

- Prvi put je ovaj pojas oko mog struka, prvi put sam svetski šampion. Verovatno ću spavati sa njim - u dahu nam je odmah posle meča rekla Teodora uz čestitke rivalki iz Italije na fantastičnoj borbi.

Drugi deo spektakla “Road to One” nije bio ništa manje fascinantan, naprotiv. Četiri superteškaša iz regiona su odmerila snage, a u finale (kasno uveče u petak) plasirali su se Anto Širić iz Hrvatske i naš Nikola Filipović. Pobednik je izborio završni turnir osmorice najboljih evropskih superteškaša koji će biti održan u drugom delu godine.

Ceo spektakl koji je nažalost zbog koronavirusa organizovan bez publike u Kovilovu direktno je prenošen na TV Arena sport u našoj zemlji, ali i širom sveta na aplikaciji ONE Championship i putem kanala O2 koji pokriva Češku i Slovačku.

Specijalni gosti bili su predsednik WAKO, Roj Bejker, predsednik WAKO Europe, Ištvan Kiralji i Semi Šilt, četvorostruki osvajač K1 Grand Prix.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQQ

    11. jun 2021 | 23:33

    Gde je onaj što bi voleo da vidi svemirca.Čestitka za najbolju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA