≫ 

Dijazov šou u oktagonu, dobio teške batine, izgubio meč, ali je pobrao svu slavu

Leon Edvards izbatinao ekscentričnog Meksikanca, al je jedva izdržao meč na nogama

  • 1
Nejt Dijaz

Foto: twitter/rawmmanews

Meksikanac Nejt Diaz i Leon Edvards priredili su istinski fajterski spektakl u okviru UFC 263 večeri, u kojoj je kao pobednik izašao Britanac, ali je Dijaz, posle svega, pobrao slavu i lovorike - zahvaljujući svom adrenalinskom nastupu u oktagonu.

Dijaz je sav krvav završio meč, od glave do pete, izgubio ga je na kraju na poene, međutim neverovatno zvuči da je i u tim okolnostima, lako mogao i da ga završi trijumfalno samo zahvaljujući stalnom igrom nerava sa rivalom, taktičkim smicalicama i dva udarca kojima se niko nije nadao.

U petoj rundi, potpuno nenadano, srahovito je uzdrmao Edvardsa, koji je, dotad siguran u sebe i svoju pobedu, od tog trenutka počeo da kleca i da spašava "živu glavu", čekajući da vreme istekne.

Dva vezana direkta, prvo desnom, pa levom rukom, Meksikanac je sručio pravo u lice rivala. Ovaj se jedva održao na nogama, bio je vidno dezorijentisan u tom momentu, ali je uspeo da se pribere i da spremnije dočeka naredni napad Dijaza. I da se na kraju odbrani i zadrži bodovnu prednost koju je akumulirao dotad.

 

Nejt Dijaz nije uspeo da naplati minut svog "ludila", ali je definitivno "ukrao šou" uprkos porazu zbog načina na koji je sve vreme obigravao oko rivala, prozivao ga i kada je bio pod najvećim udarima.

 

Na kraju je, na oduševljenje krcatih tribina, sve, ali bukvalno sve iz hale, pozvao na veliku žurku u svoju kuću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA