≫ 

Osveta posle 2,5 godine: Održana borba dve najprovokativnije takmičarke koje je ring ikada video

Nekad su bile u UFC, sada zarađuju na sajtovima za odrasle i tuku se u BKFC

  • 0
Rejčel Ostovič

Printskrin: Instagram/rachaelostovich

Rejčel Ostovič nije mogla da pronađe bolji trenutak da se osveti Pejdž Van Zant za poraz u UFC pre dve i po godine, jer je na svom debiju u BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) trijumfovala jednoglasnom odlukom sudija!

Najseksi borba ikada, kako meč ove dve takmičarke najčešće predstavljaju, bila je i borba dve bivše UFC takmičarke koje su u međuvremenu dobile otkaz, ali i postale i te kako aktivne na sajtovima za odrasle.

Obe su po izlasku iz UFC odlučile da unovče svoje atraktivno telo koje je pretrpelo određene promene posle ovog boks meča bez rukavica. Na kraju, sudije su rekle svoje: 48:47, 48:47, 49:46 u korist Havajke koja je svojevremeno bila i suspendovana na godinu dana zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci.

 

- Dovraga, da" Prošlo je dosta vremena otkako sam bila sa Pejdž u kavezu. Doduše, ovo je sada drugačiji sport. Dajte Vanzantovoj aplauz, malo poštovanja, zaslužila je - rekla je Ostovič nakon što je njena rivalka ljutito napustila ring.

Inače, obe iza sebe imaju tešku životnu priču. Havajka je 2018. godine pretrpela teško nasilje od strane muža i morala je gola da skače sa terase kako bi pobegla od njega, dok je Vanzantova svojevremeno silovana i to je već objasnila u svojoj autobiografiji.

U nastavku pogledajte i njihove fotografije i uverite se zašto za ovu borbu kažu da je najseksi ikada:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA