Najveći tekvondo talenat ikad: Trenira od 8. meseca, a sa 2 godine i cuclom u ustima izvodi čuda

Sin majstora tekvondoa iz Brazila, Cezara i Natalije Nasimento, koji sada žive u sad, je čudo od deteta zbog svojih veština i to u sportu koji je proslavio njegove roditelje

  • 1

Neki ljudi, u stvari, bolje da kažemo deca i bebe su jednostavno rođeni s talentom koji demonstriraju dok još maltene ni ne prohodaju. Jedan od takvih je dečak po imenu Džošua koji je star samo 21 mesec.

Međutim, ako pogledate snimke na profilu koji su napravili njegovi roditelji ostaćete bez teksta i mislićete da je nemoguće da to radi beba koja je tek prohodala i ima manje od dve godine.

Sin majstora tekvondoa iz Brazila, Cezara i Natalije Nasimento, koji sada žive u sad, je čudo od deteta zbog svojih veština i to u sportu koji je proslavio njegove roditelje.

Svoj prvi tekvondo udarac nogom je izveo kad je imao samo 7 meseci, a sa 8 meseci je počeo sa treninzima.

Ostatak priče o ovom neverovatnom bebcu i njegovom talentu, ali i veštini koju pokazuje u tako ranom dobu, možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Kad udari golom pesnicom drveće puca: Goloruka devojčica udarcima otkida komade stabla, bukvalno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA