Prašović otišao u London po svetsku titulu, boriće se na stadionu Totenhema

Crnogorac srpskih korena krenuo iz Beograda na meč koji će biti uvertira borbi između Džošue i Ušika

  • 3
Dilan Prašović

Foto: BSS

Posle 100 dana paklenih priprema u Nemačkoj, Dilan Prašović (26), najbolji crnogorski bokser u kruzer kategoriji, sa svojim timom otputovao je u London gde ga 25. septembra na stadionu Totenhema očekuje megdan sa aktuelnim šampionom, domaćim borcem Lorensom Okolijem za WBO pojas!

Borac čiji koreni vuku iz Sjenice u Srbiji, boksovaće pred 60.000 ljudi u prestonici Engleske u glavnoj uvodnoj borbi za spektakl večeri, duel Džošue i Ušika.

Interesantno je da je Prašović poslednji kvalifikacioni meč u borbi za titulu svetskog WBO šampiona imao u Beogradu, kada je pobedio do tada neporaženog borca iz Bosne i Hercegovine - Edina Puhala.

- Pripreme su bile zahtevne, ali sam zadovoljan urađenim. Uslovi su bili fenomenalni, izbor sparing partnera takođe. Maksimalno sam koncentrisan na meč koji me očekuje, jer je ovo najveće iskušenje u mojoj karijeri, kad su protivnik i ulog u pitanju.

- Gledao sam mnogo video materijala iz mečeva Okolija i mogu da kažem da je dosta kvalitetan borac sa izuzetnim fizičkim predispozicijama. Taktika je spremna za njega, ali ostaviću je kao iznenađenje za meč - poručio je Prašović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijes 21

    22. septembar 2021 | 15:14

    Nije on ni crnogorac,ni srbin !!!! Bilo mu preci pa se poturcili

  • Febo

    22. septembar 2021 | 18:13

    Ovaj je Srbin ko I onaj fahro iz laste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA