≫ 

Ko je Srpkinja koja je napravila šou pred meč za titulu? Borila se po drevnim pravilima, juriša na nepobedivu!

Jelena Janićijević protiv nepobedive Ukrajinke

  • 1

Srpska boskerka Jelena Janićijević privukla je veliku pažnju u četvrtak, kada je tokom merenja pred meč za titulu prvaka Evrope nasrnula na Ukrajinku Aleksandru Sidorenko!

Iako se u prvi mah činilo da je situacija ozbiljna, njih dve su vrlo brzo prasnule u smeh i pokazale da je u pitanju bio samo šala na račun organizatora. Podsetimo, njih dve će se za titulu evropskog šampiona EBU federacije u lakoj kategoriji boriti u petak (24. septembar) u 23 časa Poljskoj.

Jelena je Beograđanka koja se usudila da ode na domaći teren Poljakinji i uzme joj pojas šampiona Evrope. S obzirom na to šta je radila, možemo slobodno da se zapitamo da li je ona bokserka ili kik-bokserka pošto je u julu ove godine osvojila Evropski kup u fulkontaktu, a pre nekoliko godina o svom trošku je išla na Tajland i radila profi borbe u tajlanskom boksu po njihovim drevnim pravilima.

S druge strane, njena rivalka je do sada neporažena u profesionalnoj karijeri i ima skor 9:0. Međutim, ne smemo zaboraviti da je Jelena tokom karijere osvojila veliki broj medalja.

U aprilu ove godine je uzela bronzu na Memorijalu Branko Pešić – 58. Beogradski pobednik, koji je inače drugi najstariji međunarodni turnir za boksere u Evropi, dok je u maju ove godine uzela srebro u Zagrebu na Prvenstvu Balkana.

 

Kada već pominjemo Jelenu, dodaćemo i to da je nedavno na TV Arena Sport bila priča o njoj, u emisiji "Direkt" koja je posvećena borilačkim sportovima i koja će se emitovati ponedeljkom od 22 časa.

Video: Organizator se presekao od straha: Srpkinja i protivnica ga nasamarile i napravile šou na merenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA