Legenda UFC-a uhapšen zbog nasilja u porodici malo pošto je primljen u Kuću slavnih

Džon Džons nastavlja sa lucidnim ponašanjem van oktagona

  • 4
Jon Jones

Foto: Sean M. Haffey / Getty images / Profimedia

UFC zvezda Džon Džons ponovo se našao na pogrešnoj strani zakona nakon što je navodno uhapšen u Las Vegasu zbog "porodičnog nasilja" samo nekoliko sati nakon što je uveden u UFC -ovu Kuću slavnih na sjajnoj ceremoniji.

Prema rečima Marka Raimondija sa ESPN -a, bivši dugogodišnji prvak UFC -a u poluteškoj kategoriji, Džons, suočen je sa optužbama za nasilje u porodici zbog povreda i povreda i ometanja vozila nakon ranog jutarnjeg hapšenja u petak u Las Vegasu.

Džonsova kaucija je određena na 8.000 dolara, a zvezda bi navodno trebalo da se pojavi na sudu u subotu ujutru.

Prema američkom izdanju TMZ, organi reda primili su poziv iz Cezar Palasa oko 5:45 ujutru, gde su potom stupili u kontakt sa zvezdom UFC -a.

 

Zvaničnih komentara Džonsa i UFC-a zasad nema.

Džons, koji nema poraz do sada u UFC karijeri suočio se sa nekoliko pravnih problema tokom svoje karijere nakon što je prethodno uhapšen zbog udarca i bežanja (u incidentu koji je ostavio trudnicu sa slomljenom rukom), kao i vožnju u pijanom stanju i nesavesnu upotrebu vatrenog oružja, između ostalog.

Njegovo hapšenje sa bežanjem koje se dogodilo u Albukerkiju u Novom Meksiku 2015. godine, dovelo je do toga da mu je oduzet šampionski pojas UFC-a u poluteškoj kategoriji nakon što su mu zvaničnici UFC-a doneli odluku da krši politiku Kodeksa ponašanja sportista te organizacije.

Džonsovo poslednje hapšenje dogodilo se u martu prošle godine kada je priveden po brojnim optužbama, uključujući tešku vožnju u pijanom stanju.

Džons (34) je u četvrtak bio u Las Vegasu sa svojom porodicom na uvođenju u UFC Hall of Fame zajedno sa Aleksandrom Gustafssonom za njihovu klasičnu borbu za titulu UFC 165.

Video: Mekgregor poručio Poarijeu da će mu otkinuti glavu, pa pokušao da ga šutne na suočavanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    25. septembar 2021 | 13:33

    Sam je sebi najveci neprijatelj. Inace je najbolji mma borac ikad.

  • Ivan

    25. septembar 2021 | 10:55

    Ima jedan poraz zbog diskvalifikacije. Nije se borio godinama jer trazi ogroman novac.

  • V8

    25. septembar 2021 | 09:32

    Kolke zube ima kao konj ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA