≫ 

Uznemirujuć nokaut na stadionu Totenhema: Bokser krenuo da se trese, uleteli lekari, režiseri skretali fokus

Sa njim je na svu sreću sada sve kako treba

  • 0
Kalum Smit Foto: Profimedia / Nick Potts / PA Images

Svi nakon jučerašnjeg bokserskog spektakla uglavnom pričaju o velikoj senzaciji koju je Aleksandar Usik napravio savladavši Entonija Džošuu na stadionu Totenhema u Londonu, čime je postao novi prvak sveta u teškoj kategoriji. Za to su se davale zaista jako, jako male šanse...

Ali uoči same te borbe, više od 70.000 ljudi u Londonu i na stotine hiljada kraj malih ekrana moglo je da vidi brutalan nokaut u jednoj od pet preostalih borbi koliko ih je bilo kao "najava" za glavni dvoboj dana.

Domaći takmičar, Kalum Smit uspeo je već u drugoj rundi da dođe do pobede protiv Lenjina Kastilja iz Dominikanske Republike, a njegov udarac bio je i više nego nemilosrdan. Koliko je scena bila jeziva, govori i činjenica da je kamera odmah skrenula fokus. Rival je ostao da leži na zemlji i da se trese.

Medicinske ekipe su morale da utrče na teren, Kastiljo je bio pod kiseonikom i na nosilima je hitno transportovan u bolnicu. Na stadionu se nije kretao i bio je vezan za nosila. Međutim, britanski mediji ističu da je on sada svestan i stabilan. Pogledajte i sami kako je to izgledalo, uz napomenu da snimak može biti uznemirujuć.

Video: Ko je Beograđanka koja se usudila da ode na domaći teren Poljakinji i uzme pojas Šampiona Evrope?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA