UFC šampion odbranio titulu, pa iskopirao Đanija: Sasuo u grlo alkohol direktno iz cipele

Aleksandar Volkanovski savladao je Brajana Ortegu u "borbi godine" u pero kategoriji

  • 1
Đani, Volkanovski

Foto: Youtube / Printscreen

Noć iza nas bila je berićetna kada su borilački sportovi u pitanju. Pored boksa, na delu smo mogli da vidimo i borce u oktagonu, gde je u centru pažnje bio okršaj između Aleksandera Volkanovskog i Brajana Ortege. Pobedu je odneo prvopomenuti posle pet dugačkih i veoma borbenih rundi.

Odluka o pobedniku je bila "jedinstvena", a Volkanovskom je u borbi kola bilo dovoljno to što je na pravi način otvorio borbu u prve dve runde. Ortega se tada vratio u igru, ali nije mogao da "preokrene" stvari u svoju korist.

Jedan od arbitara je presudio da je Volkanovski dobio rezultatom 49:46, drugi je "prebrojao" 50:46 udaraca, dok je treći bio najviše naklonjen Australijancu, pošto mu je pripisao pobedu od 50:44. Bilo kako bilo, svi su bili na njegovoj strani, pa se pitanje pobednika nije ni postavljalo.

Najveći "cirkus" usledio je posle borbe. Tada je Volkanovski odlučio da na samo sebi svojstven način proslavi pobedu, tako što je popio alkohol iz svoje patike?! Ne baš higijenski, ali podsetio je na popularnog pevača Đanija, koji je istu stvar uradio kada su ga uhvatile kamere.

I jedan srpski borac bio je deo UFC 266 spektakla, ali je doživeo potpuni debakl. Uroš Medić je poražen od Džejlina Tarnera i to nakon što je ovaj imao 40 udaraca naspram samo šest koliko je zadao naš takmičar.

Video: Amerikanac završio krvav posle tuče na konferenciji: Ponovo haos na konferenciji pred meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Di xi

    26. septembar 2021 | 22:21

    E bas je on iskopirao Djanija.Tu seljacinu samo poznaju njegovi juznjaci a ispijanje iz cizme su mnogi uradili davnih godina .Niste napisali Djani je to iskopirao npr od Milica Vukasinovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA