MMA legenda uhapšena zbog nasilja u porodici

Čak Lidel uhapšen u Los Anđelesu

  • 0
Čak Lidel Foto: profimedia

Čak Lidel MMA borac uhapšen je u ponedjeljak ujutro u Los Anđelesu nakon navodnog incidenta nasilja u porodici.

Organizacija "MMA fightings" je potvrdile odeljenju za javne informacije u Šerifskom odeljenju okruga Los Anđeles da je Lidel (51) prebačen u šerifsku stanicu Lost Hils nakon hapšenja zbog prekršajne ​​domaće baterije u Hiden Hilsu, Kalifornija.

TMZ je prvi objavio vest o Lidelovom hapšenju.

Zamenici šerifa Lost Hila javili su se na poziv o porodičnim nemirima oko ponoći 11. oktobra. Zamenici su utvrdili da su Lidel i njegova supruga umešani u fizičko nasilje i da je bivši UFC poluteški šampion kasnije uhapšen.

On se trenutno nalazi na šerifskoj stanici Lost Hil uz kauciju od 20.000 dolara. Lidel bi se u sredu trebalo da se pojavi pred sudom  u Los Anđelesu.

Podsetimo, Lidel je veteran MMA sa 30 profesionalnih borbi, povukao se sa MMA takmičenja u martu 2020. Nije se takmičio od kada je u prvom kolu izgubio nokaut porazom od rivala Tita Ortiza u novembru 2018. na promociji Golden Boj Promocije u Inglevoodu u Kaliforniji.

Video: UFC mi je najveća ambicija: Jovan je nova nada srpske MMA scene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA