Preokret u slučaju hapšenja legendarnog MMA borca, policija sada juri njegovu ženu

Na kraju je "Ajsmen" bio žrtva porodičnog nasilja

  • 0
Čak Lidej Printskrin: Instagram

Mnoge ljubitelje MMA nedavno je iznenadila vest da je legednarni UFC borac Čak "Ajsmen" Lidel uhapšen zbog porodičnog nasilja!

Međutim, tri dana kasnije američki mediji javlaju da je Lidel platio kauciju i izašao iz prtitvora, te je odlučio da se obrati javnosti i otkrije istinu koja nije uopšte ona kakvom se smatrala.

- Iako će informacije o ovom slučaju biti otkrivene u dogledno vreme, verujem da je važno da se stvari razjasne. Ja sam taj koji je bio žrtva u našoj porodičnoj kući, što će se saznati uskoro. Policija me obavestila da će moja žena biti uhapšena, jer nisam odgovorio na njen napad dok sam trpeo udarce i imao modrice i razderotine - napisao je Lidel i dodao:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Heidi Liddell (@heidiliddell)

- Odlučio sam da dobrovoljno odem sa policijom umesto nje. Ovo je bio jedan od mnogo puta  kada sam pokušavao da zaštitim od javnosti porodično pitanje mentalnog zdravlja.

MMA ikona navodno ima dvoje dece sa Hajdi Nortkot, profesionalnom igračicom pokera, ali prema njegovim rečima nije isključeno da će se par razići.

Podsetimo, Lidel je veteran MMA sa 30 profesionalnih borbi, povukao se sa MMA takmičenja u martu 2020. Nije se takmičio od kada je u prvom kolu izgubio nokaut porazom od rivala Tita Ortiza u novembru 2018. na promociji Golden Boj Promocije u Inglevoodu u Kaliforniji.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA