≫ 

"Petoro nas je živelo u 40 kvadrata, naplaćivala sam parking da odem na pripreme"

Milica Mandić otvorila dušu...

  • 14
Milica Mandić Foto: Printscreen/K1 Televizija

Milica Mandić (29), dvostruka olimpijska šampionka u tekvondou, otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

Mandićeva, koja je i potpredsednica Olimpijskog komiteta Srbije, pričala je o skromnom životu koji je imala pre nego što je postala svetski poznata.

- Potičem iz skrome porodice. Mi jesmo živeli u centru grada, ali nas petoro je živelo u 40 metara kvadratnih. Spremna sam oduvek bila da gledam borbe, interesovao me je sport kojim se bavim. Tata je znao samo da ustane kad me vidi da gledam to na TV-u i da izađe napolje - rekla je kroz smeh Milica.

Jedna od najsupešnijih srpskih sportistkinja se nedavno udala za Marka Đuričića, a otklrila je da često radila "posliće" kako bi mogla da trenira.

- Volim to što radim, iskreno. Nikad nisam želela da budem prosečna. I kad nisam znala šta želim, znala sam šta ne želim. Nalazila sam bila posliće preko kojih ću zaraditi novac da odem na pripreme. Na primer, naplaćivala sam parking jednom - otkrila je Milica u emisiji "Balkanskom ulicom".

Video: Prvi snimci crkvenog venčanja Milice Mandić: Zaljubljeni pogledi i osmesi, ona je prelepa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    16. oktobar 2021 | 00:16

    Ma kome se ti imas pravdati? Uzivaj sestro draga i hvala ti.

  • Džontra

    16. oktobar 2021 | 00:13

    I dokle je devojka dogurala bez pomoći države. Kad bi država imala ljudski fond I da malo više izdvoji za sport I promoviše isti, svakako bi omladini manje bili uzori starlete I kriminalci,a više sportisti...ali naravno da nije tako...

  • S

    16. oktobar 2021 | 01:51

    Ponosuuu💞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA