≫ 

Levom ubija, desne se i sam boji: Najjači čovek sveta pokvario mašinu za udaranje

Hol još jednom pokazao razornu moć udaranja

  • 1

Britanski strongmen Edi Hol još jednom je pokazao da nije uzalud pre nekoliko godina proglašen za najjačeg čoveka sveta, jer je novopečeni bokser nedavno dobio još jednu priliku da pokaže svoju moć udaranja!

Dok je bio u poseti Sportskom festivalu "Arnold", Hol je testirao svoju snagu na mašinji za udaranje koju je bukvalno ugasio poslednjim udarcem. Nekoliko prisutnih snagatora su oprobali svoje udarce i najveži rezultat je bio 998, što je značilo da Hol mora da "tuče" preko ukoliko želi da pobedi.

- Ne bih trebalo da udaram - najpre je poručio Hol, aludirajući na činjenicu da je tehnički još u periodu oporavka nakon nedavnog incidenta prilom sparinga kada je morao ponovo hirurški da "veže" biceps.

Holov pvi udarac je iznosio samo 962 poena, ali je svaki učesnik imao po tri pokušaja. Drugi je dostigao 980, a treći 994. Nije Hol tu stao, odlučio je da pokuša još jednom, da bi posle tog poslednjeg udarca mašina prosto prestala da radi.

- Šta to znači za moj rezultat ako sam polomio mašinu? Ovo je odličan način da završim svoju posetu ovde - poručio je Britanac koji je dodao da su od siline njegovog udarca verovatno pregorele lampice.

U nastavku pogledajte i celi događaj i udarce koji su "razorili" mašinu:

Video: Gimnastičara udario najjači čovek na svetu i pomerio mu mozak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hhh

    18. oktobar 2021 | 10:58

    Ovo se i meni desilo, toliko sam ga jako udario da je ispao kabal iz njega...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA