Fjurijeva žena objavila fotku iz mladosti, nikada ne biste prepoznali slavnog boksera

Sa dugačkom kosom, Tajson je izgledao potpuno drugačije

  • 0
Tajson Fjuri i Deonte Vajlder Foto: AP/Tanjug

Svetski poznati bokser, Tajson Fjuri je nedavno odbranio titulu prvaka u WBC-u pobedivši Deonteja Vajldera i od tada ne prestaje da bude jedna od najvećih medijskih tema na čitavom svetu.

Popularni "Kralj cigana" stekao je svetsku slavu, juče je izazvao jako pozitivne reakcije čestitavši rođendan Vajlderu putem društvenih mreža, a danas je u centru pažnje zbog jedne fotografije koju je objavila njegova supruga Paris Fjuri.

Naime, ona je podelila kako su izgledali kada je Tajsonu bilo samo 17 godina, a fotografija je brzo postala viralna, jer niko nije mogao da veruje da se upravo slavni bokser nalazi na fotografiji. Imao je dugačku kosu, a Paris je objasnila i kako su se njih dvoje upoznali.

- Upoznali smo se na mom 16. rođendanu. Nisam mogla da verujem da je samo godinu dana stariji od mene. Mislila sam da mu je 25 godina. Odmah sam ga zavolela, jer je bio drugačiji od ostalih. Nisam odmah pristala da izađem sa njim, iako me je zvao. Bio mi je prvi dečko. Na našem prvom izlasku smo bili u bioskopu i gledali smo "King Konga". Kasnije je rekao roditeljima da će me oženiti. Gledajući ove stare fotografije, jasno mi je da nisam mogla ni da sanjam da će sve ovako izgledati. Od našeg prvog poljupca do šestoro dece - napisala je Paris.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Paris Fury (@parisfury1)

Video: Fjuri zajedno sa ženom slavi pobedu: Kralj Cigana u klubu đuskao do zore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA