≫ 

Jutjuber nabio "Psihopatu" srednji prst u facu pa ga gurnuo, Vaso potegao stolicu

Tenzije rastu pred borbu koja je na programu u petak

  • 4

Vaso Psihopat Bakočević ponovo se bori! Ovoga puta u Rusiji, protiv jutjub zvezde iz ove zemlje, Svetoslavom Kovalenkom, a borba je na programu 29. oktobra u organizaciji "Pravda fighting".

Meč će biti održan po bokserskim pravilima, dogovorene su četiri runde po tri minuta sa velikim rukavicama.

Bakočević je najavio najlakšu zaradu u svojoj karijeri, a ruski jutjuber je uspeo da ga isprovocira na prvom suočavanju koje su imali pred borbu.

Rus je znatno viši od Bakočevića, pa je crnogorski borac na suočavanje doneo stolicu, na koju je stao i sa visine gledao Jutjubera, koji je uzvratio tako što mu je stavio srednji prst pred očima.

Nakon toga ga je gurnuo, Vaso je potegao stolicu, Jutjuber ga je prozivao da ga napadne, ali su članovi obezbeđenja bili u pripravnosti i sprečili su dalju eskalaciju sukoba, pa će oba borca sačuvati bes i tenziju za borbu koja je na programu u petak.

Bakočević se posle suočavanja samo kratko oglasio, a rivala je isprozivao i tako što mu je izmenio prezime.

- Svetoslav Pušinenko će da dobije materijala za novu epizodu na svom jutjub kanalu vrlo brzo - napisao je uz snimak suočavanja.

Video: Vaso Psihopat Bakočević se bije sa jutjuberom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA