≫ 

Psihopat Bakočević izgubio od Jutjubera, pa poručio: "Ovo je sramota za sport"

Rus slavio posle četiri runde odlukom sudija

  • 23

Vaso "Psihopat" Bakočević nije baš najbolje prošao u bokserskom ringu, gde je snage odmerio sa Svjatom Kovalenkom, popularnim ruskim jutjuberom kojeg na toj platformi prati preko 580.000 ljudi. Rus je odneo pobedu u ovom meču sudijskom odlukom posle četiri runde. Meč je obeležio i jedan detalj, gde je Rus otvoreno provocirao, pa potom "patosirao" crnogorskog borca.

Meč je održan pod okriljem organizacije "Pravda", koja je uspela da angažuje Bakočevića za ovaj meč, dok je on pre samog meča izjavio da su ovo "nikad lakše zarađene pare" u njegovoj karijeri, pošto će se boriti protiv jednog jutjubera.

- Od kada je Džejk Pol pobedio Tajrona Vudlija popalili se jutjuberi da mogu da biju borce - rekao je Vaso Bakočević nedavno o ovom meču, ali očigledno da nije baš tako.

Kako se moglo videti na snimku, ruski borac je bio direktniji i nije ni čudo zašto je odneo pobedu u ovoj borbi. Ipak, Bakočević nije to najbolje podneo, pa se oglasio i na svom Instagram profilu.

- Poraz sudijskom odlukom nakon 4 runde. Rek'o sam vam da se kladite na Rusa, bila je dobra kvota. Mene i Tajlera Vudlija treba razapeti i kamenovati. Ovo je sramota za sport. Žao mi je što me nisu nokautirali, da to bude šlag na tortu, ovako na bodove još više boli - napisao je Vaso na svom profilu, uz sliku sebe sa klovnovskom facom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vaso "Psycho" Bakocevic (@vaso_psycho)

 

Zanimljivo je i to, da se kanal ruskog jutjubera bazira upravo na bokserskom sadržaju, gde on pokušava da objasni drugima kako treba pravilno da se bori, te zbog toga ne bi se smeo nazvati amaterom, što je video i Vaso na svojoj koži.

Video: Vaso Psihopat Bakočević se bije sa jutjuberom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    27. oktobar 2021 | 07:22

    Pa ovog bije ko stigne

  • Ireland

    27. oktobar 2021 | 07:27

    Pa ti ponovo dobio batine. Ccccccc. Predji na sah. Moj savet

  • Nele

    27. oktobar 2021 | 09:37

    Eeee junace. Da imas obraza vise nikad u ring da ne udjes. Uvek je vazila ona stara "pas koji laje ne ujeda".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA