≫ 

Veljko Ražnatović svim srcem podržava srpske boksere u Areni

- Povreda i korona su me omele da nastupim, ali verujem da će momci koji nose srpski grb na srcu da obraduju medaljama celu državu - poručio je srpski kruzeraš

  • 6
Veljko Ražnatović

Foto: Privatna arhiva

Veljko Ražnatović (24), profesionalni srpski bokser u kruzer kategoriji, pojavio se u Areni da kapitenu Vladanu Babiću i ostalim saborcima iz reprezentacije pruži podršku na licu mesta u njihovim bitkama za medalju na Svetskom prvenstvu.

Nadao se, pripremao na Zlatiboru da i on pomogne u osvajanju odličja, ali nažalost povreda ruke, pa korona, omele su ga da ostvari jedan od dečačkih snova.

- To se zove viša sila i protiv toga se ne može - setnim glasom rekao je Ražnatović na početku razgovora sa medijima u Areni.

Međutim, Ražnatović zna da plemenita veština ne trpi kukumavkanje.

- Ono što je sigurno, vratiću se još jači i biće pobeda i u profi ringu i u opremi moje Srbije, koju volim najviše na svetu. Međutim, ovde nismo da pričamo o meni, nego o ovim momcima koji će, siguran sam, dati i poslednji atom snage koji u sebi imaju da dođu do medalje za Srbiju!

- Verujem u moju braću, znam da to mogu. Dobro su krenuli, kod Srba straha nema. Biće lepih vesti do 6. novembra kada se završava ovaj svetski spektakl u srpskoj prestonici, videćete, osećam to - optimističan je jedan od najboljih kruzeraša Srbije.

Video: Ražnatović: Velika nam je čast da predstavljamo Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA