≫ 

Nađa jedva čeka da uđe u ring: Pogledajte kako se "Srpska princeza" sprema za BKFC debi

Podsetimo, ona se 20. novembra bori sa Italijankom Giusti

  • 2

Još tačno sedam dana "Srpsku princezu" Nađu Milijančević deli od zvaničnog debija u BKFC (boks bez rukavica) kategoriji, te otuda i ne čudi što nekadašnja juniorska evropska i svetska šampionka vredno radi za meč sa Italijankom Kjarom Giusti!

Nađa je na svom Instagram profilu podelile snimke treninga (možete ih videti na početku teksta) na kojima se vidi da je Srpkinja silno motivisana da sledeće subote (20. novembar) pobedom otvori novo poglavlje.

Naime, Nađa je u maju ove godine potpisala ugovor na pet borbi sa BKFC koji je specifičan po tome što nema rukavica, već samo zavoji oko šaka. Povrede su redovna pojava, ali Nađa sama ističe da sa tim nema problema, jer su joj od konstanog treninga bez rukavica ruke drastično ojačale.

- Zapravo sam od svoje šeste godine u borilačkim sportovima. Uvek sam tražila gde ću da se pronađem, radila sam i amaterski boks i amaterski kik-boks. Tu sam bila juniorska svetska i evropska prvakinja dva puta. Radila sam i profesionalni kik-boks, probala sam i grepling, htela sam MMA. Prosto sam tražila nešto atraktivno. Po internetu sam polako krenula da izučavam bare knuckle, šta se tu dešava... Meni se to odmah svidelo. Znala sam da je to za mene stvoreno. Tačno sam se odmah pronašla zato što mislim da je to najagresivnija i najrealnija borba, definitivno. Nema tu mnogo taktiziranja. Tu se ide na čistu snagu, fizičku spremnost... To je ono što se meni sviđa - rekla je Nađa svojevremeno u ekskluzivnoj ispovesti za naš portal.

Nađa je, inače, prva Srkinja u BKFC, a nedavno je, tokom treninga za meč sa Italijankom, poručila da ima i dosta udvarača.

- Imam puno udvarača u poslednje vreme. Pogotovu su se Englezi zainteresovali. Atraktivno im je što sam ja prvi ženski borac. Ima i dosta negativnih komentara hejtera, ali ne obraćam pažnju na njih. To su ljudi koji se ne razumeju u sport.

U nastavku možete pogledati neke njene fotografije i uveriti se zašto je Nađa na "udaru" udvarača:


Video: Porastao je broj udvarača, ali i hejtera: Prelepa i goloruka Nađa se sprema za spektakularni debi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA