≫ 

"Eksperiment" iz ruske tundre: Aleksandar Kareljin je najjači čovek ikada, 130kg zverske snage

Sve što ste čuli o nadljudskoj snazi Aleksandra Kareljina, sigurno je istina

  • 4

- On nije samo dominirao grčko-rimskim stilom 13 godina, on je užasavao čitav svet rvanja grčko-rimskim stilom - pisao je novinar Filip Heris o Aleksandru Kareljinu.

Uzatopsnih tri olimpijska, devet svetskih, 12 evropskih zlata. O toj vrsti straha i trepeta govorimo. Figuri koja je na momente davala utisak da postoje smrtnici natprirodnih sposobnosti. Da su superheroji izašli sa malih, velikih ekrana i stripova.

Rus Aleksandar Kareljin je jedan od takvih. Jedini Rus koga su se Zapadnjaci plašili u godinama posle pada Berlinskog zida. Podsmehivali su se snazi Rusije u godinama posle pada Berlinskog zida, dok Kareljin ne kroči na tatami. Nije ni čudo što su ga nazvali "Eksperiment".

Ako se za nekog kaže da je "planina mišića", Kareljin je bio Mont Everest. Mašina od 130kg koja melje sve pred sobom, snažniji od najsnažnijeg. Hladnog pogleda poput sibirske zime.

Uspevao je da osvaja zlata i posle preloma rebara, ruku i nogu. Za tako nešto su bili potrebni bizarno teški treninzi.

O kakvim se treninzima radilo pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Pogledajte kako se Srpska princeza sprema za BKFC debi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    17. novembar 2021 | 22:53

    Kad je bio na olimpijadi u L.A. nudjena mu je uloga u Terminatoru sto je bez razmisljanja odbio jer ga zanima u zivotu samo rvanje. I mama. Neverovatna faca, bas za film.

  • Nody

    17. novembar 2021 | 19:33

    Haha kao da gledam seriju Velo Misto gdje brico, veliki komunista, govori o Rusiji gdje su ljudi od 2 metra, 4 žetve godišnje, svi su opismenjeni, nasmijani, najjači, najpametniji etc etc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA