≫ 

Poljaci žedni krvi: Brutalni prizori novog sporta, žene urlaju, zamalo izbegnuto ubistvo

Javnost je uglavnom zgrožena, posebno nakon teškog prebijanja borca koji je ležao onesvešćen dok ga je protivnik tukao pesnicama u glavu

  • 5

Poljske tabadžije su nadaleko poznate po svojim izlivima agresije i željom za dokazivanjem u fizičkoj snazi i tuči, u navijačkom svetu ih znamo kao najratobornije i najsnažnije, spremne da se pobiju sa svim rivalskim grupama na bilo kom terenu.

A kako stvari stoje u Poljskoj?

Kada nema utakmica, borci, ima tu i navijačkog sveta, organizuju turnire kakvih verovatno nema nigde na svetu. Za njihovu dušu. "Pet na pet" u oktagonu je trenutno vrlo popularna disciplina. Iznad svega brutalna, o čemu svedoči i snimak koji se pojavio sa jedne od poslednjih borbi.

Stvar je ovde vrlo jednostavna: petorica na jednoj strani, petorica na drugoj, a pravilo je da - nema pravila. Tek ako je nekom takmičaru ugrožen život što je upravo bio slučaj u okršaju koji je uznemirio tamošnju javnost.

Na snimku borbe koji se pojavio vidi se brutalan prizor nasilja koji su s pravom mnogi ocenili kao čist pokušaj ubistva: jedan od boraca sa nekoliko silovitih udaraca pesnicom u glavu udara protivnika koji je pao i gotovo je onesvešćen.

Srećom, jedan od sudija je hitro pritrčao moguće u poslednji čas i sprečio najgore. Za sve to vreme, publika, u kojoj ima i veliki broj žena, devojaka, histerično kliče i navija.

Video: CFL 3: Nokauti koji će ući u istoriju srpskog borilačkog sporta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nostrakozas

    27. novembar 2021 | 15:37

    Ovo nam je budućnost:farme,zadruge,ringovi krvi i brutalnosti gde budale navijaju,narkomanija,kradje,ubistva,...sve crnje od crnjeg...

  • Brk

    27. novembar 2021 | 14:54

    Ja bi im podelio i po utoku i bajonet...pa šta,da imaju...

  • Nxnd

    27. novembar 2021 | 14:31

    Koliko treba da si lud za ovim....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA