UFC borac u bolnici zbog korone: Nevakcinisan je, ima upalu pluća i ugruške u obe noge

Dijego Sančez bori se da pobedi opaku bolest

  • 0
Dijego Sančez Foto: Instragram / @diegonightmaresanchezufc / Printscreen

Čuveni UFC borac, Dijego Sančez nalazi se u bolnici gde se bori protiv koronavirusa nakon što mu je ustanovljena upala pluća, kao i ugrušci u obe noge.

Sve to zahtevalo je hitnu hospitalizaciju. On je ranije javno poručio da nije vakcinisan, a sada je objavio putem društvenih mreža snimak svojih pluća na kojem se vide "bele fleke" koje obično nastaju kao posledica borbe sa opakim virusom.

On je poručio da korona nije "j*** šala" i da trenutno pokušava da se oporavi od svega i da stane na noge. Mnogi su mu poželeli brz oporavak, kako iz sveta MMA, tako i ostale poznate ličnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Diego Sanchez (@diegonightmaresanchezufc)

Sančez je 2005. godine pobedio na premijernom izdanju UFC-ovog rijaliti šoua "Ultimejt Fajter", da bi se četiri godine kasnije borio za titulu u lakoj kategoriji kada je poražen od Bi-Džej Pejna. U karijeri je ostvario 30 pobeda i 13 poraza, a nakon poslednjeg od Džejka Metjuza dobio je otkaz od krovne organizacije.

Video: Ovo je Srbin koji čuva najveće UFC zvezde: Saša objasnio kako je branio Habiba i Mekgregora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA