≫ 

Pulev brutalnim udarcima nokautirao Mira za dva minuta, sudija sprečio katastrofu

Bugarski bokser demonstrirao silu

  • 0

Federacija MMA Fighting organizovala je meč između Kubrata Puleva koji se borio protiv bivšeg UFC šampiona Frenka Mira na Globe Life Field eventu u Arlingtonu u subotu uveče.

U glavnom događaju, Kubrat Pulev nokautirao je Franka Mira u prvoj rundi meča u teškoj kategoriji.

Bivši UFC šampion u teškoj kategoriji Frenk Mir je bio na nogama nakon što je nekoliko puta dobio udarac u glavu od bivšeg bokserskog šampiona Kubratu Pulevu, ali je bio u nesvesti mnogo pre nego što je sudija Dan Miraljota uskočio da spreči novu kaznu na 1:59 u prvoj rundi.

Levi kroše Puleva je Mira ljuljao kao lik iz Mortal Kombata, a nakon što ga je još jedan udarac zateturao u ugao trouglastog ringa, uzdržanost Pulajeva je sprečila još jedan brutalan udarac koji je mogao da ima katastrofalne posledice.

Nakon duge noći MMA boraca koji su nadmetali boksere, Pulaev je dao naglašenu izjavu za svoje kolege u krugu na kvadrat, udarajući Mira brzinom i snagom pre potresnog finiša u subotu na Globe Life Field-u u Arlingtonu u Teksasu.

Pulev (28-2) se poslednji put takmičio krajem 2020. godine, izgubivši nokautom u devetoj rundi u bokserskom takmičenju od Entonija Džošue 12. decembra 2020.

Mir (0-1) je jednoglasnom odlukom izgubio od Stiva Kaningema na meču Pola protiv Askrena u boksu 17. aprila 2021. u Atlanti, Džordžija.

Video: Brutalno patosiranje u trećoj sekundi meča: Pogledajte nokaut u boksu bez rukavica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA