≫ 

Autsajder iz geta ušao u ring, razbio šampiona sveta u boksu i uzeo mu sve tri titule

Džordž Kambososo pobedio kralja ringa Teofima Lopeza

  • 1
Džordž Kambososo vs Teofimo Lopez

Foto: Profimedia

Neverovatno iznenađenje na boks meču između Džordža Kambososa juniora i vladara Teofima Lopeza u kategoriji do 61,5 kilograma.

Okršaj koji je čekan godinu dana nije dobio očekivani epilog jer je autsjader Kabosos pobedio i uzeo sve tri titule WBO, WBA i IBF aktuelnom vladaru ringa.

Lopez je u ovaj meč ušao agresivnije, čak bismo rekli "šeretski" i već u prvoj rundi dočekao je upozorenje. Vrlo smireni i fokusirani Kambosos prihvatio je takvu igru, upustio se u nju, a onda pred kraj runde odličnom serijom poslao Lopeza na pod.

Ustao je prvak istog trenutka, no nakon još nekoliko udaraca ga je novog pada spasilo zvono za kraj runde. Kambosos je tako verovatno otvorio meč s 10:8, velika prednost nakon jedne runde.

Džordž Kambosos Jr. pokazao je kako je potrebno boksovati kad se dobije velika prilika. Umesto boksera za kojeg se mislilo kako će dobiti kratka svetla pozornice, a onda se vratiti tamo gde je boksovao pre ovog meča, postao je prvak, automatski i superzvezda. Apsolutno zasluženo!

Video: Pogledajte kako se Srpska princeza sprema za BKFC debi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koji moj

    29. novembar 2021 | 10:36

    Ko to jos gleda sve namestaju nemA fer borbe vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA