Bokseri Srbije otputovali na pripreme: "Zauzeti" su vrhovi od Elbrusa do Zlatibora

Takođe, oni će se pripremati i u velikom broju gradova

  • 0
BOKS MEDALJE ZLATO

Foto: Tanjug/Dragan kujundžić

Srpski bokseri se nalaze na zimskim priprema od najvišeg planinskog vrha Evrope Elbrusa do Zlatibora, ali i u gradovima od Beograda, Banje Koviljače, Palića do Kragujevca.

Kako se navodi u saopštenju Bokserskog saveza Srbije, kalendar sezone 2022. obiluje takmičenjima, raspored je zgusnut i zahteva veliku fizičku spremnost aktera plemenite veštine.

Već 4. februara nastavlja se Regionalna liga mečom Maribora i Crvene zvezde u Sloveniji, nakon kojeg će u nove borbe krenuti i BK Loznica.

Takođe, srpske boksere očekuje i Superliga.

Selektor muške reprezentacije Srbije Milan Piperski napravio je godišnji plan rada i takmičenja, u dogovoru sa trenerima svih uzrasnih kategorija.

- Sjajan početak sezone za srpski boks od kojeg u ovoj godini očekujemo velike rezultate. Zadovoljni smo kako teku pripreme naših reprezentativaca počevši od našeg tima koji se nalazi u Rusiji, a koji čine jedan deo seniora i mladih, do na čak četiri mesta u Srbiji gde nekoliko stotina mladih boksera svakodnevno radi, sparinguje, brusi formu.

- Na Zlatiboru su takođe seniori i omladinaci. U Banji Koviljači kadetski i juniorski reprezentativci. Palić i Kragujevac ugostili su u okviru zimske škole boksa nekoliko stotina polaznika uzrasta od 2006. do 2009. i to nije sve jer u Beogradu se pripremaju najbolje srpske boksere u kategoriji seniorki i omladinki. Ne pamti se ovakav početak sezone u olimpijskom boksu Srbije. Radimo puno i istako tako očekujemo puno u ovoj godini - istakao je Piperski.

Video: Dupli užitak za muškarce spreda i od pozadi: Lepotice oduševile uigranim udarcima, kao u ogledalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA